Over H & S Detacheringen

De branches waar onze specialisten in werken: Horizontaal en Verticaal Transport, Veiligheid, Olie & Gas, Offshore, Energie, Techniek en Rope Acces. Wij zijn gespecialiseert in het leveren van personeel voor: Shutdowns, bouw van plants en projectmatige ondersteuning. Hiervoor leveren we o.a.: Riggers, Machinisten, Torque en Tensioning monteurs, Veiligheidskundigen, Projectmedewerkers, Rescue Teams, Stralingsdeskundigen, Engineers, Flensmonteurs, Fitters, Lassers en Onderhoudsmonteurs. Dit alles zowel Onshore als Offshore. 

• De professionals van H&S Detacheringen zijn goed getraind en gemotiveerd om u op een veilige en efficiënte manier voor kortere of langere tijd bij te staan.


• Door het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening en onze proactieve aanpak in de markt is H&S Detacheringen er in geslaagd om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten en werknemers.

• Mede hierdoor kunnen wij oplossingen bieden voor al uw personeelsvraagstukken, van welke omvang ook. NBBU lid, VCU gecertificeerd, SNA keurmerk (NEN 4400-1). Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele samenwerking.

Een gekwalificeerde en professionele veiligheidskundige vindt u bij H&S. Als gespecialiseerd detacheringsbureau bieden wij in heel Nederland goed opgeleide veiligheidskundigen. Zij kunnen u voor zowel een lange als korte tijd van dienst zijn, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Een betrouwbare rigger nodig? H&S biedt on- en offshore professionals door heel Nederland. De riggers in ons bestand beschikken allemaal over de juiste diploma's en aanvullende certificaten. Voor goed gekwalificeerd personeel neemt u contact met ons op.
Voor een professionele en betrouwbare brandwacht in het bezit van de juiste certificaten neemt u contact op. Alle brandwachten in ons systeem zijn deskundig opgeleid en zijn daarnaast in het bezit van VCA, Gasmeten, H2S en Mangatwacht papieren. Onze professionals zijn zowel on- als offshore beschikbaar.
H&S levert mangatwachten door heel Nederland. Iedere mangatwacht is in het bezit van de juiste papieren, waaronder minimaal het Certificaat Mangatwacht en VCA. Als u een deskundige nodig heeft hoeft u dus niet verder te zoeken. Wij zijn uw specialist in het leveren van personeel.
Heeft u een gekwalificeerde HWTK nodig? Dan bent u bij de professionals van H&S aan het juiste adres. Al onze HWTK medewerkers beschikken over de juiste papieren en ervaringen. Voor goed gekwalificeerd personeel neemt u contact met ons op.
Onze Jetschippers hebben allemaal ervaring op de crewtenders die jet aangedreven zijn. Onze Jetschippers beschikken dan ook over de juiste papieren. Voor goed gekwalificeerd personeel neemt u contact met ons op.
Als onze ASD kapiteins beschikken over de juiste papieren. Tevens kunnen onze ASD kapiteins uitermate goed manoeuvreren. Voor goed gekwalificeerd personeel neemt u contact met ons op.
Al onze mutlicatschippers hebben ervaring met het leiding geven aan de bemanning, en dragen zorg dat er zo optimaal mogelijk wordt gewerkt. Onze mulitcatschippers hebben minimaal 3 jaar ervaring. Voor goed gekwalificeerd personeel neemt u contact met ons op.
Onze Masters DPO hebben een geldige vaarbevoegdheid Master all ships unlimited. Tevens beschikken onze Masters DPO over een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Voor goed gekwalificeerd personeel neemt u contact met ons op.
H&S Detacheringen levert onderhoudsmonteurs door heel Nederland. Voor zowel korte als lange periodes, onshore en offshore. Elke door ons gedetacheerde onderhoudsmonteur is ervaren en in het bezit van geldige papieren. Voor deskundig en betrouwbaar personeel kunt u daarom het beste ons inschakelen.