Over H & S Detacheringen

De branches waar onze specialisten in werken: Horizontaal en Verticaal Transport, Veiligheid, Olie & Gas, Offshore, Energie, Techniek en Rope Acces. Wij zijn gespecialiseert in het leveren van personeel voor: Shutdowns, bouw van plants en projectmatige ondersteuning. Hiervoor leveren we o.a.: Riggers, Machinisten, Torque en Tensioning monteurs, Veiligheidskundigen, Projectmedewerkers, Rescue Teams, Stralingsdeskundigen, Engineers, Flensmonteurs, Fitters, Lassers en Onderhoudsmonteurs. Dit alles zowel Onshore als Offshore. 

• De professionals van H&S Detacheringen zijn goed getraind en gemotiveerd om u op een veilige en efficiënte manier voor kortere of langere tijd bij te staan.


• Door het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening en onze proactieve aanpak in de markt is H&S Detacheringen er in geslaagd om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten en werknemers.

• Mede hierdoor kunnen wij oplossingen bieden voor al uw personeelsvraagstukken, van welke omvang ook. NBBU lid, VCU gecertificeerd, SNA keurmerk (NEN 4400-1). Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele samenwerking.