Werkgevers

Het inschakelen van goed getrainde, gemotiveerde en ervaren specialisten is een stuk gemakkelijker als een werkgever het regelt via een deskundig detacheringsbureau. Bij H&S Detacheringen hebben wij veel professionals die u op een efficiënte en veilige manier van dienst kunnen zijn. Voor ondersteuning op projectmatige basis, als vervanging voor een zieke werknemer of voor extra hulp tijdens drukke periodes is detacheren een ideale manier voor een werkgever om snel aan deskundig en gekwalificeerd personeel te komen.

Voordelen van detacheren:

Via H&S Detacheringen schakelen werkgevers snel en gemakkelijk goed getrainde specialisten in. 

De door ons geleverde professionals hebben in de meeste gevallen al ruime ervaring opgedaan bij andere bedrijven. Zij brengen dus veel kennis en ervaring mee naar uw onderneming. 

Detacheren heeft een tijdelijk karakter. Dat heeft als voordeel dat een werkgever gedetacheerd personeel eenvoudig terug kan sturen in financieel mindere tijden. 

Het is goed voor een organisatie om regelmatig nieuwe medewerkers in dienst te hebben. Zij komen met nieuwe ideeën, inspireren de meer ervaren werknemers en kunnen vaak makkelijker veranderingen implementeren. 

Waarom detacheren via H&S?

Bij H&S Detacheringen leveren we een transparante service, ondersteuning waar nodig is en zijn we nauw betrokken bij het gehele detacheringsproces. Wij zijn een gespecialiseerd detacheringsbureau voor professionals op het gebied van Horizontaal en Verticaal Transport, Veiligheid, Olie & Gas, Energie, Techniek en Rope Acces. Van Riggers, Machinisten, Veiligheidskundigen tot aan Lassers en Torque monteurs. Onze specialisten zijn door de hele wereld beschikbaar voor zowel onshore als offshore. 

 

Als werkgever hoeft u alleen maar aan te geven wat voor specialist u nodig hebt en wij nemen vervolgens de voorselectie voor onze rekening. U kunt zich dus helemaal op uw eigen werk richten, H&S regelt de rest. Omdat wij werken met een uitgebreide database vol geschikte, gekwalificeerde kandidaten kunnen wij snel schakelen. Ook in onverwachte situaties waarbij snel ondersteuning geboden is kunnen wij per direct personeel leveren.  

Betrouwbare partner voor werkgevers

H&S biedt voor ieder personeelsvraagstuk een oplossing. Bovendien beschikken we over alle certificaten en lidmaatschappen die u garanderen dat wij een betrouwbare partner zijn voor het leveren van gekwalificeerd personeel. Zo is H&S Detacheringen onder andere NBBU lid, en in het bezit van het SNA keurmerk (NEN 4400-1) en VCU certificaat.

Meld hier uw vacature aan! 

Krijgt u uw vacature niet vervuld? Meld u vacature dan hier aan.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Selecteer het bestand (PDF, ODT of Word-bestand)