Werknemers

Bij H&S Detacheringen zijn we altijd geïnteresseerd in gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers of kandidaten die ons opleidingstraject willen volgen. Dit op het gebied van Horizontaal en Verticaal Transport (Riggers & Machnisten), Veiligheid, Offshore, Olie & Gas, Techniek, Energie en Rope Acces. Voor een vaste baan of voor functies op projectmatige basis in deze branches, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij detacheren onder andere specialisten als Riggers, Machinisten, Veiligheidskundigen, Stralingsdeskundigen, Projectmedewerkers, Flens- en Torquemonteurs, Lassers, Fitters en Engineers. 

Hoe werkt detacheren voor een werknemer?

Wij vinden we het belangrijk om de juiste baan te vinden voor onze werknemers. Op deze manier bouwen we een prettige en langdurige werkrelatie op, zowel met u als met de opdrachtgevers. Een gedetacheerde werknemer is bij ons in dienst en wordt uitgeleend aan een organisatie. Uw directe werkgever blijft dus altijd H&S, ongeacht aan welk bedrijf u wordt uitgeleend. Hier zijn een aantal grote voordelen aan verbonden.

Voordelen van detacheren

• Als gedetacheerde doet u gevarieerde werkervaring op bij meerdere opdrachtgevers. Hierdoor kunt u veel kennis en ervaring opdoen, snel ontwikkelen en steeds beter worden in uw vakgebied zonder dat u telkens van baan hoeft te veranderen. 

• Een detacheerder heeft wisselende banen en daardoor veel contacten in zijn of haar werkgebied. Zo'n netwerk van professionals is altijd handig en kan goed van pas komen, bijvoorbeeld in de toekomst voor een nieuw project.

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn bij H&S Detacheringen? Wij hebben altijd interesse in gespecialiseerde werknemers en gaan graag met u in gesprek om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Bent u werkzaam in één van de branches waarin wij personeel leveren? Of denkt u van waarde te kunnen zijn voor H&S Detacheringen als u de opleidingen hebt doorlopen? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Selecteer je C.V.